Wat verwacht jij van ons?

Is een intermediair voor jou een partij die enkel met CV’s schuift, of heb jij behoefte aan meer?

Ben jij op zoek naar een opdracht waarbij er wordt gekeken naar jou als persoon? Waar jouw behoeften liggen? Wil je werken met de meest moderne technologieën of is voor jou een balans tussen werk en privé heel belangrijk? Wij zoeken voor jou een opdracht op maat!

Meer over DevOps
Meer over Cloud
Meer over Development
computer-3368242_1920
coding-924920_1920
high-five

Vertel ons wat jij nodig hebt

Zo werken wij

Onze Specialisten kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak. Dat betekent dat wij er alles aan doen om jou het beste uit jezelf te laten halen.

Een aantal succesfactoren hiervoor zijn:
  • Een persoonlijke kennismaking voordat we je gaan bemiddelen;
    Opdrachten worden eerst met je besproken voordat jouw CV bij de klant wordt aangeboden;
  • Bij een succesvolle plaatsing zorgen wij voor een snelle contractafhandeling;
  • Wij staan garant voor tijdige betalingen;
  • Op project komen wij regelmatig bij je langs.
pc-1768018_1920 (1)
samenwerken2
groep

DevOps

DevOps is een begrip binnen software engineering die tot doel heeft softwareontwikkeling en software operaties samen te brengen. Ieder bedrijf doet dit op zijn eigen manier en gebruikt hiervoor zijn eigen tooling, technologieën en methodieken.

Termen als: Linux, Docker, Puppet, Kubernetes, Python, CI/CD, Office365, SharePoint en Microsoft komen jou niet onbekend voor en je bent op zoek naar een nieuwe opdracht? Kijk dan snel bij onze DevOps gerelateerde opdrachten:

Cloud

Cloud computing is het via een netwerk op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens. De Cloud is een techniek waarmee schaalbare online diensten kunnen worden aangeboden in verschillende lagen en typen. In welke van de volgende lagen ben jij actief?

  • Cloudapplicaties (SaaS);
  • Cloudplatformen (PaaS);
  • Cloudinfrastructuur (IaaS).

Azure (Microsoft), AWS (Amazon) en GCP (Google) zijn Cloud-computing platformen en jij kunt in ieder geval overweg met één van deze en zou graag jouw volgende project hier ook weer in uitvoeren? Kijk dan snel bij onze Cloud gerelateerde opdrachten:

Development

Development is een onderdeel van het totale ontwikkelproces, waarin het schrijven en onderhouden van broncode centraal staat. In bredere zin omvat het eigenlijk alles wat er speelt tussen de conceptie van de gewenste software tot de uiteindelijke manifestatie van de software.

Frontend, Backend, Fullstack, Java, .Net, PHP en Python ontwikkeling. Jij weet precies waar we het over hebben? Kijk dan snel bij onze Development gerelateerde opdrachten:

Wil jij voor ons werken?

Kijk dan nu tussen onze openstaande vacatures en reageer op jouw nieuwe opdracht.

Staat jouw opdracht er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ook het contactformulier insturen, zodat wij op korte termijn contact met je kunnen opnemen.

Vind EUR-IT uitdaging