A & A -1
Snel tijdelijke capaciteit inzetten binnen je project.

Wat heb je nodig?

Het uitlopen van een project, een langdurig zieke medewerker of de behoefte naar een extra medewerker niet zelf kunnen invullen?

Dan wil je specialisten die perfect aansluiten binnen je omgeving, zich snel aanpassen en binnen ‘no time’ het project naar een hoger plan tillen of die belangrijke deadline weten te behalen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Daarom kies je voor EUR-IT Sourcing

EUR-IT Sourcing biedt bedrijven een professionele invulling van projecten. Onze deskundigheid en vakkennis dragen bij aan een perfecte aansluiting bij datgene wat je als opdrachtgever wenst.

Waarom kiest u voor EUR-IT Sourcing?

Detachering; Interim; Werving & Selectie

Onze Expertise

DevOps

DevOps is een begrip binnen software engineering die tot doel heeft softwareontwikkeling en software operaties samen te brengen. Ieder bedrijf doet dit op zijn eigen manier. Belangrijk voor ons is te weten hoe jij hier invulling aan geeft. Het hoofdkenmerk binnen DevOps is het benadrukken van automatisering en monitoring in alle onderdelen bij het bouwen van software.

De expertise die wij kunnen leveren gaan verder dan enkel Linux of Windows DevOps engineering. Onze specialisten bouwen jouw CI/CD pipeline, gebruiken container platformen zoals Terraform en Docker en gebruiken open-source tooling als Puppet, Ansible en Kubernetes.

Cloud

Cloud computing is het via een netwerk op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens. De Cloud is een techniek waarmee schaalbare online diensten kunnen worden aangeboden in verschillende lagen en typen. Belangrijk voor ons is te weten in welke laag jouw project zit en welke moderne technologieën en/of ontwikkeltalen je gebruikt:

  • Cloudapplicaties (Software as a Service - SaaS); Ben je een dienstaanbieder die een interactieve functionaliteit neerzet met doorgaans Ajax en HTML5 of ben je klant en voer je zelf de configuratie en het functioneel beheer uit op de applicaties?
  • Cloudplatforms (Platform as a Service – PaaS); welke diensten, functionaliteiten en faciliteiten zijn van toepassing? Zijn er ook faciliteiten voor ontwikkeling? Welke taal wordt dan gebruikt? Java, .Net, Python?
  • Cloudinfrastructuur (Infrastructure as a Service – IaaS); Welke virtualisatie of hardware-integratie wordt gebruikt? Hoeveel kennis is er nodig over de 3 lagen? Moet hier onderhoud op worden gepleegd of wordt dit uitbesteed?

Development

Development is een onderdeel van het totale ontwikkelproces, waarin het schrijven en onderhouden van broncode centraal staat. In bredere zin omvat het eigenlijk alles wat er speelt tussen de conceptie van de gewenste software tot de uiteindelijke manifestatie van de software.

Wat zijn de kaders van het project? Moet er iets ontwikkeld worden voor de interactie van de gebruiker en is het visuele aspect van de applicatie belangrijk (Frontend) of ligt de scope van het project bij het opslaan en verwerken van data in een database (Backend). Wellicht dat iemand met beide disciplines bekend moet zijn (Fullstack). Java en .Net zijn veel voorkomende ontwikkeltalen. Welke gebruiken jullie binnen het project?

computer-3368242_1920
high-five
coding-924920_1920

EUR-IT Sourcingspartner

Bij de invulling van een (tijdelijke) positie binnen jouw project komt veel kijken. Wellicht ook dingen waar je als opdrachtgever in de dagelijkse praktijk niet direct bij stil staat. Van adviezen over de constant veranderende wetgeving, tot aanbevelingen rondom het inhuurproces en alle administratie die daarbij komt kijken. EUR-IT Sourcing denkt met je mee.

Ben je op zoek naar een specialist buiten een van onze expertisegebieden?

Ons netwerk reikt ver

Onze service

EUR-IT Sourcing denkt met u mee

Wil je weten wat EUR-IT Sourcing voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor:

  • een transparante en persoonlijke aanpak;
  • heldere en pragmatische afspraken;
  • reële en marktconforme tarieven;
  • een betrouwbare sourcingspartner;
  • een partner die ‘de taal’ spreekt.
Maak een afspraak