office-panorama
Wat heeft u nodig?

Wij bieden u professionele specialisten

U heeft behoefte aan specialisten die perfect aansluiten binnen uw omgeving, zich snel aanpassen en binnen ‘no time’ uw project naar een hoger plan tillen of die belangrijke deadline weten te behalen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Daarom kiest u voor EUR-IT

Het uitlopen van een project, een langdurig zieke medewerker of de behoefte naar een extra medewerker niet zelf kunnen invullen. Er zijn meerdere redenen om snel tijdelijke capaciteit te willen inzetten binnen uw project.

EUR-IT biedt bedrijven een professionele invulling van projecten. Onze deskundigheid en vakkennis dragen bij aan een perfecte aansluiting bij datgene wat u als opdrachtgever wenst. Wilt u weten wat EUR-IT voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor:

  • een transparante en persoonlijke aanpak;
  • een heldere en pragmatische afspraken;
  • reële en marktconforme tarieven;
  • betrouwbare sparringpartner;
  • een partner die ‘de taal’ spreekt.
Kiest u ook voor EUR-IT?

Detachering; Deta-vast; Werving & Selectie

Onze Expertise

Nog niet gevonden wat u zoekt?

Mocht u op zoek zijn naar een specialist buiten een van onze expertise gebieden? Wij zijn ook zeer bedreven in het werven van Google specialisten, .Net Developers, Projectmanagers en Agile Coaches. Nog steeds geen overeenkomst met uw behoefte?

Vraag ons vrijblijvend wat we voor u kunnen betekenen.

Onze service

EUR-IT Sourcing denkt met u mee

Bij de inhuur van tijdelijke medewerkers komt veel kijken. Wellicht ook dingen waar u als werkgever in de dagelijkse praktijk niet direct bij stil staat. Van adviezen over de constant veranderende wetgeving, tot aanbevelingen rondom het inhuurproces en alle administratie die daarbij komt kijken.

Maak een afspraak