EUR-IT Sourcing

Sourcing as a service

EUR-IT Sourcing is specialist in het bemiddelen van DevOps, Cloud en Development specialisten. Dit doen wij voor zowel interim als vaste posities. Met ruim 10 jaar ervaring binnen de IT bemiddeling leveren wij specialisten op de meest innoverende projecten en bij de gaafste bedrijven.

Met een team van enthousiaste en ambitieuze mensen zorgen wij niet alleen voor de invulling van projecten, een snelle contractafhandeling en tijdige betalingen, maar staan wij als betrouwbare sourcingspartner naast onze specialisten en klanten. Van adviezen over de constant veranderende wetgeving tot aanbevelingen rondom het inhuurproces en alle administratie die daarbij komt kijken. EUR-IT Sourcing denkt met je mee.

computer-3368242_1920
coding-924920_1920
high-five

DevOps

DevOps is een begrip binnen software engineering die tot doel heeft softwareontwikkeling en software operaties samen te brengen. Ieder bedrijf doet dit op zijn eigen manier. Belangrijk voor ons is te weten hoe jij hier invulling aan geeft.

Cloud

Cloud computing is het via een netwerk op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens. De Cloud is een techniek waarmee schaalbare online diensten kunnen worden aangeboden in verschillende lagen en typen. Belangrijk voor ons is te weten met welke laag jij je bezig houdt en wat jij gebruikt om diverse functionaliteiten te definiëren.

Development

Development is een onderdeel van het totale ontwikkelproces, waarin het schrijven en onderhouden van broncode centraal staat. In bredere zin omvat het eigenlijk alles wat er speelt tussen de conceptie van de gewenste software tot de uiteindelijke manifestatie van de software. Belangrijk voor ons is te weten met welke ontwikkeltalen of frameworks jij uit de voeten kunt.

De beste Professionals

Ben jij een Professional?

Onze kernwaarden

Betrouwbaar;

Passie, Betrokken en Eerlijkheid.

Creatief;

Ownership, Positivity en Commitment.

Eenheid;

Efficiency en Respect.

Open Mindedness;

Intergriteit, Plezier en Diversiteit.

Outstanding;

Persoonlijke aanpak

Wij hanteren bij onze werkwijze een persoonlijke aanpak. Dit leidt tot de mooiste resultaten. Wij staan daarom altijd voor je klaar en staan je graag te woord.

Maak een afspraak